Schermafbeelding 2022-05-05 om 17.15.50

Word deel van de Holy Berry familie!

We hebben interessant nieuws! Holy Berry is, ondanks de moeilijke afgelopen jaren door Covid, sterk blijven groeien. En dit willen we natuurlijk graag blijven doen. Maar het overgaan van een start-up naar de volgende fase in een onderneming, vraagt natuurlijk heel wat investeringen. Daarom lanceren we op 6 mei, en dit gedurende 2 maanden, een crowdlending-campagne bij het erkende investeringsplatform WinWinner. Zo kan iedereen die ons wil steunen door middel van een (kleine) lening, dit gemakkelijk en veilig doen én met een mooi rendement op hun investering. Waar onze groeiplannen exact liggen? Dat lees je hieronder! 
Holy Berry, waar staan we voor?

Holy Berry is opgestart omdat we naast onze eigen liefde/verslaving aan Açai, iedereen kost wat kost wouden laten kennismaken met deze, toch wel bijzondere, gezonde bessen soort. Tijdens ons verblijf in Australie hadden we immers gevoeld en gezien wat gezonde voeding, en dan in het bijzonder onze dagelijkse portie Açai besjes, wel niet van impact had op ons welbevinden. En vanaf toen hadden we de wens om iedereen dit te laten ervaren, willens nillens 🙂

Daarnaast willen we met Holy Berry zoveel mogelijk mensen motiveren om in het algemeen gezond(er) door het leven te gaan en vooral ook bewijzen dat dit helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Dit trachten we te doen door het delen van concrete tips omtrent voeding, sport, mindfullness, enz. door te inspireren met receptjes en door (volgens ons toch) regelmatig interessante blogs te schrijven.

We gaan ook steeds verder in onze productontwikkeling, zodat iedereen een Açai product kan vinden dat beantwoordt aan zijn of haar smaak, (dieet)wensen en levensstijl.

Ten slotte staan we met Holy Berry voor verantwoord ondernemen met aandacht voor duurzaamheid. Daarom werken wij exclusief samen met enkele lokale partners die zich inzetten voor het behoud van het Amazonewoud en het welzijn van de bevolking ter plaatse. Niet de gemakkelijkste weg maar, het is de verantwoordelijkheid van elke ondernemer om dit voorop te zetten. En met Holy Berry doen we dat!

 

Maar waarom juist Açai?

Açai heeft alles wat we zoeken in voeding! Veelzijdig in gebruik, zeer voedzaam en last but not least, verrassend lekker! Ze zijn een ware nutriënten bron uit het Amazonegebied, dit door hun enorme concentraties aan vitaminen, mineralen, essentiële vetzuren en antioxidanten. Ze geven je lichaam en geest een subtiele energy boost, met een “feel good” effect tot lang erna. Açai wordt doorgaans gegeten bij het ontbijt en voor ons betekent het telkens de start van een gezonde dag vol energie. We merken op dat we veel minder hunkeren naar minder gezonde voeding en tussendoortjes (We schrijven minder maar niet nooit he!) en we voelen ons opmerkelijk “gevuld”.

Gelukkig zijn we niet de enigen die deze positieve effecten van Açai ervaren (zou maar een zwak business model zijn), we krijgen heel wat berichtjes van mensen en ook professionals die blij zijn dat ze de weg naar Açai gevonden hebben.

Zo voegen ook topsporters (en hun diëtisten) Açai toe aan hun voedingsschema en hebben heel wat gezinnen er hun gezamenlijk ontbijtmomentje van gemaakt. Want ja hoor, jong én oud, man, vrouw én kind, ze worden allemaal meer en meer gesteld op hun dagelijkse portie Açai.

 

Bloei met ons! 

Momenteel zijn onze producten te vinden in meer dan 500 winkels in België en zijn ze online beschikbaar in Nederland. Wij werken samen met enkele grote winkelketens zoals Delhaize, Spar, Bioplanet en OKAY en bij heel wat kwalitatieve horeca zaken staat er een gerechtje met Açai op de kaart.

Door deze verbeterde spreiding en intense marketing van de laatste jaren, hebben we een omzetgroei mogen vaststellen van bijna honderd procent tussen 2020 en 2021. Maar omdat ambitie en dromen hand in hand gaan, streven wij ernaar om de vaart erin te houden en een tweede groei-impuls te geven aan onze onderneming. Daarom kondigen we met trots (en lichte spanning) de lancering van onze crowdlending-campagne aan. Vanaf 6 mei, en gedurende twee maanden, kan iedereen die fan is in Holy Berry in ons investeren. Dit reeds vanaf een laag bedrag  (tot maximum 5000 euro) én tegen een mooi rendement. We willen zo 200.000 euro aan kapitaal ophalen zodat we kunnen blijven producten ontwikkelen (think more delicious Açai products), grotere Açai aankopen kunnen aankopen én onze exportplannen richting enkele buurlanden kunnen realiseren.

Klik hier om mee te investeren!

 

Alles via het investeringsplatform van WinWinner 

WinWinner is een door het Belgische FSMA erkend platform dat twee soorten leningen aanbiedt; De crowdlening en de WinWin lening. Een WinWin lening is zeer voordelig omdat het een instrument is van de Vlaamse overheid dat de kredietgever toelaat om een ​​belastingvermindering te verkrijgen bovenop de terugbetaling van de lening, en het is ook verzekerd door een garantie van 30% op het uitstaande bedrag. Crowdlending is een investeringsvorm waarbij particulieren of bedrijven geld lenen aan een ander bedrijf. Het is een vorm van alternatieve financiering voor ondernemers om start- of groeifinanciering aan te trekken. Je geeft een lening aan een bedrijf voor een bepaalde periode en ontvangt een jaarlijks rendement als winst. Crowdlending is een goed alternatief voor de spaarrekening, die geen hoog rendement biedt. Deze vorm van investeren biedt een veel hoger rendement en ondersteunt groeiende bedrijven en daarmee de lokale economie. Als verantwoordelijke partner willen wij u er wel op wijzen dat alle investeringen risico’s met zich meebrengen. Maar we gaan er alles aan doen om geen risico’s te moeten nemen 🙂

Vragen of wil je meer investeren?

Contacteer ons dan nu ! margaux@theholyberry.com

 

Comments are closed.