Nieuw bij Delhaize

Breakfast bowls

Acai with oats or Acai with granola

Geef je dag een kickstart met een heerlijke breakfast bowl!

Dat Açai goed samengaat met granola en havermout, dat weten jullie misschien wel al! En dat deze combinaties de beste start van de dag bieden, wellicht ook. Maar het gerush in de morgen staat de bereiding soms in de weg. Daarom dat we deze zeer handige breakfast bowls ontwikkeld hebben. Alle ingrediënten verzameld in een duurzame cup. Gewoon laten ontdooien of even in de microgolf en klaar!

Één bowl, zoveel voordelen!

Geen gerafineerde suikers

Vegan

Boordevol
vitamines

Vezelrijk

Rijk aan omega vetten en antioxidanten

Onze heilige Acai bes met havermout of granola

Acai & Oats

Breakfast bowl (250GR)

Acai drops
Haver
Appel
Aardbei

of

Acai & Granola

Breakfast bowl (250GR)

Acai drops
Granola
Appel
Aardbei

Laat hier jouw e-mail adres achter en
download onze ochtend kickstart gids met leuke receptjes

Ontdek ook onze andere 3 toppers in jouw Delhaize

Maak er een echte Acai bowl mee, voeg ze toe aan jouw eigen warme havermout bereiding of ga voor een snelle smoothie! Ready to kickstart that day

Açai – Banaan – Blauwe bes

150G

Een mix van 100g Açai pulp bolletjes, 30g banaan schijfjes en 20g blauwe besjes. één van de populairste recepten voor Açai bowls. Smeuïg zoete Açai vibes. Een pakje is goed voor één bowl.

Açai – Mango – Framboos

150G

Een mix van 100g Açai pulp bolletjes, 30g mango blokjes en 20g framboos. Ultieme tropische smaken met friszure framboos. Ontdek en droom weg. Een pakje is goed voor één bowl.

Açai Berries

300G

Uitsluitend de pure Açai pulp bolletjes, geen ander fruit! Bolletjes gemaakt van de pure Açai bes, die rijk smaakt naar hinten van bosbes en chocolade. Om zelf eindeloos te creëren. Eén pakje is goed voor drie bowls.