Niet geprobeerd is niet geleefd.. Volgens ons dan toch! Dit zalig luxueuze gerechtje is om niet alleen jouw vingers van af te likken maar ook de kom waaruit je het gegeten hebt!

 

Wat heb je allemaal nodig? 

  • 1 zakje Holy Berry – Açai & Guarana, licht ontdooid
  • 1 el biologische pindakaas of andere notenpasta
  • 3 el platte kaas of yoghurt (liefst halfvol) Ook kokosyoghurt is een super optie!
  • ½ rijpe banaan of ander fruit, vers
  • Granola, gehakte nootjes, kokosnootschilfers, chocoladestukjes,… om af te werken!

 

Hoe maak je het?

Pak die blender of staafmixer goed vast, doe alle ingrediënten in een kom en mix erop los! Ongegeneerd bedelven met granola, gehakte nootjes, kokosnootschilfers, chocoladestukjes en vers fruit! Hea-ven-ly !!!

 

Tip:

  1. Het pakje Açai & Guarana is hard wanneer je het uit de diepvries haalt. Haal het daarom een vijftal minuutjes voor je het bereidt uit de diepvries of jouw blender/staafmixer zou het wel eens moeilijk kunnen krijgen. Je kan het pakje ook enkele minuutjes onder lauw stromend water houden.
  2. Je kan voor dit receptje ook een pakje Holy Berry Açai – Special Grade gebruiken maar dan voeg je best nog een eetlepel of 2 zoetstof in de vorm van agave, esdoornsiroop,.. aan het receptje toe.
  3. Of vervang het pakje Açai & Guarana door 100g Holy Berry – Açai berries

 

Credits voor deze prachtige foto gaan rechtstreeks en onomwonden naar de fantastische Olivia Behaegel van Fitfoodness. Haar blog staat vol pareltjes van gerechtjes, gedreven door een nimmer aflatende passie voor food en diens styling!