Dit is nu eens wat ze noemen “pure power”! De combinatie van kokosolie en açai maakt van dit een uiterst voedende smoothie, met een zeer geleidelijke toevoer van energie. Ideaal om de dag zonder dips door te komen en zeer weldadig voor het lichaam. De gezonde vetten zijn immers essentieel voor een gezond metabolisme en hormoonhuishouding maar ook het haar en de huid profiteren hier fameus van mee!

 

Wat heb je allemaal nodig?

  • 1 zakje Holy Berry – Açai & Guaranabevroren
  • 100 gram bessen zoals aarbei, framboos, blauwe bessen,…, bevroren
  • 1 el biologische kokosolie
  • 300 ml koud kokoswater, plantaardige melk of vruchtensap
  • 20 ml aloe vera sap (optioneel)

 

Hoe maak je het?

“Simple comme bonjour”! Je hebt alleen een blender of staafmixer nodig, een pot en de ingrediënten. Alles samengieten en mixen! Heerlijk fris en nog het lekkerst met een rietje op te drinken!

 

Tip:

  1. Het pakje Açai & Guarana is hard wanneer je het uit de diepvries haalt. Haal het daarom een vijftal minuutjes voor je het bereidt uit de diepvries of jouw blender/staafmixer zou het wel eens moeilijk kunnen krijgen. Je kan het pakje ook enkele minuutjes onder lauw stromend water houden.
  2. Je kan voor dit receptje ook een pakje Holy Berry Açai – Special Grade gebruiken maar dan voeg je best nog een eetlepel of 2 zoetstof in de vorm van agave, esdoornsiroop,.. aan het receptje toe.
  3. Of vervang het pakje Açai & Guarana door 100g Holy Berry – Açai berries

 

 

Credits voor deze prachtige foto gaan rechtstreeks en onomwonden naar de fantastische Olivia Behaegel van Fitfoodness. Haar blog staat vol pareltjes van gerechtjes, gedreven door een nimmer aflatende passie voor food en diens styling!