Vind onze producten

Wil je met onze producten aan de slag gaan? Super!
Vind jouw dichtstbijzijnde verkooppunt via onze onderstaande zoekfunctie. Wil je jouw Açai-producten liever aan huis laten leveren? Dat kan! Bekijk dan onze online verkooppunten. 

Pulp Packs

Açai Bowl Mixes

Smoothie Bowls

Onze fysieke verkooppunten

Vul je gemeente in en klik op zoeken. 
Pas op!  Niet alle verkooppunten bieden het volledige Holy Berry assortiment aan. 

[wordpress_store_locator]

Onze online verkooppunten

Deze toppers maken het mogelijk om jouw Holy Berries lekker gemakkelijk aan huis te bestellen. Maar pas op, niet alle webshops bieden het volledige Holy Berry assortiment aan. 

Heeft je webshop de gewenste Holy Berry producten (nog) niet in het gamma, geef gerust even een push en vraag ernaar!

België

Gorillas
Wil je jouw Holy Berry producten binnen 10 minuten aan jouw deur geleverd krijgen? We feel you! Dan is de Gorillas webshop waar je moet zijn! Gorillas levert al onze producten door heel Brussel en Antwerpen binnen de 10 minuten. Instant gratification to the max!

Producten in assortiment

Açai Bowl Mixes

Smoothie Bowls

Claessens

Claessens
Één van de meest kwalitatieve grossiers van Belgie levert nu ook Açai aan huis! Claessens biedt een zeer ruim assortiment aan groenten, fruit, vis en vlees aan en dit allemaal aan een zeer betaalbare prijs. Horeca kwaliteit, maar dan voor thuis.

Producten in assortiment

Açai Bowl Mixes

Smoothie Bowls

Lokkal
Lokkal is een online versmarkt met een prachtig assortiment aan Belgische topproducten. Bestel via hun gemakkelijke app en jouw producten worden gekoeld geleverd tot in je keuken. Heel fier om Lokkal als partner te hebben!

Producten in assortiment

Açai Berries

Smoothie Bowls

Delhaize
Een kwalitatieve retail keten die alles in het werk zet om hun klanten aan te sporen om gezonder te eten via hun SuperPlus voordelen kaart. Dit kunnen wij als healthy food merk alleen maar aanmoedigen! Naast onze producten vind je er alles om jouw overheerlijke Açai bowls thuis te bereiden!

Producten in assortiment

Açai Bowl Mixes

Smoothie Bowls

Nederland

Crisp

Crisp
Een online supermarkt dat opgericht is uit liefde voor lekker eten! Ze willen eten van betere kwaliteit beschikbaar maken voor iedereen en leveren hiervoor over heel Nederland! CRISP is enorm selectief in de partners waarmee ze samenwerken dus onnodig om te vermelden dat we heel dankbaar zijn voor deze samenwerking!

Producten in assortiment

Açai Bowl Mixes

Smoothie Bowls

De Vrieswinkel
Dit online warenhuis heeft een uitgebreid gamma aan kwalitatieve diepvriesproducten, van doordeweekse diepvrieserwtjes tot gezonde en innovatieve producten. De Vrieswinkel levert over heel Nederland en dit reeds vanaf 30 euro. Dat diepvriesproducten vaak moeten inboeten op kwaliteit is allesbehalve waar, zo bewijzen de vele mooie producten in het gamma van De Vrieswinkel!

Producten in assortiment

Açai Bowl Mixes

Smoothie Bowls

Verkooppunt worden?

Heb je een winkel of run je een webshop? En zou je graag onze Holy Berry producten aanbieden aan jouw klanten? We kunnen dit alleen maar toejuichen! Stuur een mailtje naar margaux@theholyberry.com