• 1. Commercieel aantrekkelijk

  De vraag naar Açai bowls en smoothies blijft maar stijgen. Het is niet enkel gezond én super lekker, maar ook nog eens social mediawaardig! Iedereen die geniet van een Açai bowl of smoothie deelt het tegelijkertijd enthousiast op zijn/haar sociale media (wat opnieuw een boost geeft aan de vraag naar Açai!).

 • 3. Gebruiksvriendelijk 

  De producten van Holy Berry zijn heel gemakkelijk om te gebruiken. In enkele tellen creëer je de lekkerste Açai bowls en smoothies voor je klanten. 

 • 2. Açai van de hoogste kwaliteit

  Açai is een van de meest voedzame bessen in de wereld. Het zit vol antioxidanten, essentiële vetzuren en vitamines. Maar niet alle Açai-pulp is van dezelfde kwaliteit. De voedingswaarden, smaak en kleur van Açai worden beïnvloedt door de gradatie, herkomst, pluksnelheid en bewaarmethode van Açai. Açai van Holy Berry scoort op alle vlakken het hoogste en wordt zelfs gekroond met het “Special Grade” kwaliteitslabel.

  Meer info over Açai 
 • Acai Bowl met yoghurt granola

Contacteer ons!

Ontvang je graag onze infofiche voor Horeca? Neem dan contact met ons op en ontvang gratis tips en advies om je zaak een boost te geven met onze Açai-producten!

Stephen De Rycke
+32 479 45 24 98
stephen@theholyberry.com

Margaux Bonte
+32 474 64 95 31
Margaux@theholyberry.com

Contactformulier