OVER ONS

“Wij willen een connectie maken met onze klanten en een levenslange impact hebben door producten te ontwikkelen die niet alleen goed zijn voor hun welzijn maar ook voor die van onze planeet."

Hello, Wij zijn Stephen en Margaux, co-founders van Holy Berry.  
Zoals elk goed verhaal, begint dat van ons op een avontuurlijke reis aan de andere kant van de wereld: Australië. Daar ontdekten we al snel één van de geheimen van de surfers, de Açai bes. Door haar unieke eigenschappen was de Açai bowl al langer een van de populairste items op de menukaart.  

En kijk, er ging al snel geen dag voorbij waarop we geen Açai aten. De bijzondere besjes gaven ons zoveel energie en we zagen letterlijk de effecten op ons lichaam. Eens terug in België misten we Açai, alleen vonden we nergens die goede kwaliteit die we gewoon waren. Gemotiveerd (en hongerig), startten we zelf met de import van onze geliefkoosde bes uit het Amazonewoud, en de rest is geschiedenis.  

Intussen is ons team groter, leuker en misschien ook wat gezonder geworden. Wat nog niet veranderde is dat we sinds dag één rechtstreeks samenwerken met dezelfde Braziliaanse partner. Zij zorgt er samen met ons voor dat we de hoogste kwaliteit biologische Açai kunnen blijven bieden, afkomstig van wildpluk én duurzame handel.   Het resultaat is de meest smaakvolle, gezonde en uitbundige Açai producten. Tjokvol nutriënten, met een waaier aan toepassingen, en een garantie om je dag uitzonderlijk vrolijk te starten. We hopen dat je ervan geniet!  

Wil je meer ontdekken over wie we zijn, onze waarden, onze activiteiten, nieuwe producten en onze samenwerkingen? Neem dan snel een kijkje op onze blogpagina's voor meer informatie.

 • Sandra Bekkari - voedingsdeskundige - Açai - Holy Berry

  Sandra Bekkari (voedingsdeskundige)

  "Ik ben fan van het eerste uur en heb enorm veel respect voor de jonge en hardwerkende ondernemers achter het Belgische bedrijf Holy Berry. Dankzij hen genieten wij op regelmatige basis van (h)eerlijke Açai bowls."

 • Servaas Binge (Huis- & sportarts) - Açai - Holy Berry

  Servaas Binge (Huis- & sportarts)

  "Açai is uniek omdat het super voedzaam is: het zit niet alleen bomvol polyfenolen maar levert ook vetzuren aan, verzadigt goed, is laag aan suiker, bevat vezels én zit boordevol antioxidanten.Antioxidanten zijn super voor ons lichaam, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Ik zeg altijd als je de beste anti-aging wilt, eet dan voldoende antioxidanten!"

 • Evy Gruyaert (Start 2 Run coach) - Açai - Holy Berry

  Evy Gruyaert (Start 2 Run coach)

  "Wie mij al langer kent, weet dat ik verzot ben op Açai bowls. Mijn persoonlijke favoriet is de Açai & Guarana pack, pure (suikervrije) açai pulp waar een klein beetje rauw rietsap en guarana is aan toegevoegd voor een lichte extra energie boost."