Ben je op zoek naar een ontbijt dat zowel energierijk als smaakvol is? Dan hebben wij dé ideale oplossing voor jou: Açai, de heilige bes die alle ingrediënten bevat voor een voedzaam ontbijt.

WAT MAAKT AÇAI ZO SPECIAAL?

We kunnen talloze redenen opsommen waarom Açai zo bijzonder en vooral onmisbaar is als gezond en lekker eten bovenaan jouw prioriteitenlijst staat. Hieronder sommen we alvast de belangrijkste redenen op waarom deze superbes een plekje verdient op je dagelijkse menu. 

 • 1.

  VOL  ANTIOXIDANTEN

 • 2.

  VEZELRIJK  & EIWITRIJK

 • 3

  ONMISBARE VETZUREN

 • 4.

  LAAG IN SUIKER

 • EEN FEEST VOL ANTIOXIDANTEN

  Als je aan Açai denkt, denk dan aan antioxidanten. Açai zit boordevol specifieke vitaminen en werkt als een schild dat je weefsels en cellen beschermt tegen vrije radicalen. Het uitzonderlijk hoge gehalte aan antioxidanten maakt het een krachtpatser in het bestrijden van ziekten en het verminderen van ontstekingsreacties. 

 • VEZELRIJK LEVEN

  In slechts 100g bevat Açai 25% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vezels. Hierdoor draagt Açai bij aan een gezonde spijsvertering, biedt het een verzadigd gevoel na de maaltijd en vermindert het het risico op hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en darmkanker. Moeten we nog meer zeggen?

 •  ZEG HALLO TEGEN ONMISBARE VETZUREN

  Hoewel het misschien niet meteen in je opkomt, is de Açai bes de vrucht met het hoogste gehalte aan omega vetzuren. Sorry, avocadoliefhebbers, maar geen enkele vrucht kan deze superbes van zijn troon stoten! En wat het effect is van deze lading omega 3,6 en 9 vetzuren? Geen insulinepiek of hongerdip, een lange verzadiging na het eten ervan, een activatie van ontstekingsremmende processen binnen het lichaam en ten slotte een ondersteuning van het vetmetabolisme.

 •  LAAG IN SUIKERS, WHAT ELSE?

  Açai behoort tot de zeldzame vruchten met 0 g vruchtensuiker. Dit maakt het een perfect ingrediënt om toe te voegen aan je ontbijt, lunch of dessert, ook voor mensen met diabetes. Holy Berry heeft een ruim assortiment aan Açai producten, en zelfs wanneer we aan sommige producten wat natuurlijke suikers toevoegen, zorgen we er steeds voor dat het suikergehalte laag blijft. 

 • DE PROTEINESTRUCTUUR VAN EEN EI

  Wist je dat de proteinestructuur van Açai vergelijkbaar is met dat van een ei? Dat is zeer uitzonderlijk voor een fruit! En dat is tegelijkertijd ook een van de redenenen waarom Açai zo geliefd is bij veganisten en atleten die op zoek zijn naar een protëinerijke maaltijd.