Açai pure or with Guarana

Açai Pulp Packs

Voeg je graag wat Brazliaanse vibes toe aan je Açai bowl? Kies dan voor onze Açai Packs met Guarana. Aan de hoogwaardige Açai pulp werd een hint rauw biologisch rietsap toegevoegd voor een lichte, zoete smaak en een kleine dosis biologisch guaranasap voor dat extra beetje energie of wil je liever de bes volledig puur proeven? Waag je dan aan de Açai Pure Packs.

Shop online

Açai drops

Açai Berries

Ervaar de pure smaak van Açai met onze Açai Berries. Vervaardigd uit hoogwaardige Açai bessen, bieden ze een rijke smaak met toetsen van bosbessen en chocolade. Voor de Açai Berries hebben we bewust de Açai pulp teruggebracht naar zijn oorspronkelijke, besachtige vorm, om de bereiding van jouw favoriete Açai bowl of smoothie te vergemakkelijken. Het resultaat? Klaar in slechts enkele minuten!

Shop online

Mix & Enjoy

Açai Bowl Mixes

Breng je Açai Bowls naar een hoger niveau met onze Açai Bowl Mixes. Bolletjes Açai pulp met wat ander fruit toegevoegd in handige portie zakjes. Verkrijgbaar in twee verrukkelijke mixes. 

Shop Online

No Mixer

Smoothie Bowls

Zin in een Smoothie Bowl of Smoothie maar geen zin om ’s ochtends je blender boven te halen? Dan zijn onze "No Mixer" Smoothie Bowls een must-have in huis. Enkele van jouw favoriete fruitsoorten, waaronder uiteraard onze Açai besjes, werden reeds gemixt en verwerkt tot handige drops. Even laten smelten op voorhand (kan zelf de avond voordien!), mengen onder yoghurt of melk en klaar! Wat heb je nog meer nodig? 

Shop online

Drinks

Açai drinks

Ontdek onze verfrissende Açai drinks, speciaal voor jou direct uit de koelkast! Ja, je leest het
goed – deze keer hoef je niet te wachten tot jouw favoriete Açai product ontdooid is, want
onze drankjes zijn meteen klaar voor een heerlijk verfrissend moment. Onze Açai drinks,
gemaakt van pure Açai pulp, zijn verkrijgbaar in twee unieke varianten, elk met hun eigen
smaak en textuur.

Button label