HOLY BERRY “CRISPS IT”!

Het is eindelijke zo ver: vanaf nu kan je alle Holy Berry producten bestellen en tot aan jouw deur laten leveren in heel Nederland. Holy Berry is hiervoor een samenwerking aangegaan met online supermarkt Crisp.

  • Over Crisp

    Crisp is een online supermarkt dat zich richt op mensen die houden van lekker eten, maar geen tijd hebben om naar speciaalzaken of delicatessewinkels te gaan. Hun missie is dan ook om eten van betere kwaliteit toegankelijk te maken voor het grote publiek. Samen met de beste kwekers, boeren en makers zoeken ze met zorg en aandacht de beste producten uit voor jou. Bestellen kun je doen via hun app ‘Crisp supermarkt’.

  • Kwaliteit voorop bij Holy Berry en Crisp

    Kwaliteit, dat is nu net ook waar wij bij Holy Berry voor staan. Om te beginnen groeien onze Açai besjes in het wild doorheen het Amazonewoud en worden ze maximaal 2 keer per jaar geplukt door lokale stammen. De Açai palmen krijgen dus voldoende tijd om te recupereren en te herbronnen. De tweede factor is de snelheid waarmee de besjes ontpit en ingevroren worden. Hoe korter en efficiënter dit proces verloopt, hoe beter de voedigstoffen, smaak en kleur bewaard blijven. De derde factor betreft de verhouding Açai bessen pulp versus – water. Onze Açai bevat het hoogste percentage pulp en krijgt daarom het kwaliteitslabel “Special Grade” opgeplakt. Drie maal de hoogste score dus!

  • Alle ingredienten voor een overheerlijke Açai Bowl kan je vinden bij Crisp

    Wist je dat je je huis niet uit moet om een Açai Bowl te maken? Alle benodigde ingrediënten zijn namelijk te vinden bij Crisp en kunnen aan huis geleverd worden. Allereerst, het belangrijkste: de Açai pulp van Holy Berry. Om een smeuige textuur te bekomen, moet je ook yoghurt toevoegen. Kies hiervoor een (plantaardige) yoghurt die jij lekker vindt. Onze voorkeur gaat naar Provamel of About Kinney’s. Vervolgens nog een halve banaan toevoegen en mixen maar. Bij Crisp kan je bananen van bij ons bestellen, top toch? Als laatste heb je een paar gezonde toppings nodig. Onze favorieten zijn fruit, granola en pindakaas. Crisp biedt allerlei heerlijke granola merken aan. Onze voorkeur? De vegan granola van MyGranolo! Voor onze pindakaas kiezen we voor TerraSana. Et voila, je hebt alles om een heerlijke Açai bowl te maken in huis! Enjoy 🙂