Juiced by Anna - Gezond - Açai - Holy Berry - Anna Santens

Ons favoriet holistisch therapeut en yoga teacher Anna Santens lanceert haar nieuw boek ‘Juiced by Anna' met 60 overheerlijke recepten voor een energieker leven. De connectie tussen lichaam en geest staat hier centraal. Door middel van verfrissende recepten voor juices en smoothies legt ze uit hoe deze een positief effect hebben op je gezondheid, je huid en hoe ze jou dagelijks energie geven en je mindset bevorderen. Wie wil dat nu niet?!

Juiced by Anna - Gezond - Açai - Holy Berry - Anna Santens

Meer dan een receptenboek!

Juiced by Anna is opgedeeld in 6 functionele groepen of levensstijl thema’s;  bewegen, rust, stemming, energie, beter slapen en stralende huid. Per thema zijn er juice & smoothie recepten, yoga & ademhalingsoefeningen enlevensstijltips. Dit prachtige boek, dat men kan beschouwen als een toolbox, stelt jou in staat om het op elk moment van de dag te gebruiken en om op die manier het beste uit jezelf en uit je dag te halen, of je nu slechts vijf minuten hebt of eerder een half uur. Met de 60 juices en smoothies van Anna Santens drink je jezelf dagelijks gezonder, energieker en gelukkiger!

Juiced by Anna - Gezond - Açai - Holy Berry - Anna Santens

Je bent wat je eet

"Het belangrijkste doel is om dichter bij jezelf te komen, naar je lichaam te luisteren  en je te voeden in plaats van te vullen. Je bent wat je eet!Verantwoordelijkheid nemen voor je gezondheid betekent weten wat je eet. Iedereen weet dat het eten van groenten en fruit belangrijk is voor een goede gezondheid. Alleen is het vaak moeilijk om aan de aanbevolen dagelijkse porties te komen. Net daarom heb ik dit boek geschreven! " - Anna Santens

Button label

"Je kunt gezond leven door gezond te eten, maar dit is zeker niet voldoende! Ons lichaam en geest zijn verbonden. Je kan alleen maar gezond zijn door hierin een balans te vinden. Gezond eten, goed slapen, genoeg bewegen enz. zijn SAMEN de sleutel om gezonder en langer fit te blijven. Je zou elke dag yoga kunnen doen, maar als je ademhaling niet goed is, als je niet genoeg rust en niet gezond eet, dan maakt het eigenlijk niet veel uit. Mijn boek is geen detoxboek, maar een soort gids die je helpt om een gezondere levensstijl te hebben."  Hieronder al een voorsmaakje van de geweldige tips  die je terug kan vinden in Juiced by Anna. 

Juiced by Anna - Gezond - Açai - Holy Berry - Anna Santens

Best advise to start your day! 

"Wanneer je 's ochtend opstaat, visualiseer als eerst  je energiepeil.  Pas daarna je eerste activiteit aan aan hoe je je op dat moment voelt.

Heb je weinig energie? Start dan met iets eenvoudigs! Heb je veel energie? Vlieg er dan in en geniet van die energie om juist te doen wat veel energie vraagt!

Nogmaals... ga bewust om met je energiepeil!" 

Holy Berry /  Açai / Açai en hennep smoothie / juiced by Anna

Drink this in the morning!

" 's Ochtends als je opstaat drink je best 1 glas water. We drinken allemaal veel te weinig en door water te drinken net nadat je bent wakker geworden, ga je je lichaam wakker maken en ga je energieker zijn. Nog een extra tip als je niet graag water drinkt: drink lauw water met citroen, cayennepeper, kurkuma en zwarte peper. Laat je maag een halfuur rusten en daarna kan je lekker ontbijten.  Meestal ontbijt ik zelf een Açai bowl of smoothie.  Het is belangrijk om je dag te starten met een voedend ontbijt en voor mij is dat zonder twijfel een Açai-ontbijt!"-  Anna Santens

Anna deelde met ons een overheerlijk en enorm gezond recept van Açai gecombineerd met hennep. Açai ken je zonder twijfel! Maar ken je Hennep? Hennepzaad bevat essentiële aminozuren en enzymen die helpen onder andere het immuunsysteem te versterken. Ideale combinatie met onze Açai om je dag te starten! 

Recept van Anna

Connectie tussen lichaam en geest

We zijn er allemaal van bewust hoe belangrijk lichamelijke gezondheid is, maar we hebben de neiging om onze geestelijke gezondheid te vergeten.

“Door op mijn eigen grenzen te botsen als hoog sensitief persoon en mijn ervaring als holistisch therapeut weet ik als geen ander welke tools je kan inzetten.”
- Anna Santens

In het boek belicht Anna de connectie tussen lichaam en geest door in te spelen op zowel lichamelijke als mentale gezondheid. Want hoe gezond je ook eet, als je niet tot rust komt en je gedachten dwalen tussen gisteren en morgen, zal je lichaam niet de kans krijgen om deze gezonde voedingsmiddelen op te nemen. We horen je al denken! "Wat moet ik juist doen?" Wel, dit legt Anna Santens jullie uit in haar nieuw boek 'Juiced by Anna'.

Bestel Juiced by Anna via de onderstaande link en ontvang een gesigneerd exemplaar!
De 100 eerste personen die haar boek kopen, via de onderstaande link, maken kans op: een gratis online yogales OF een gratis juice/smoothie workshop bij haar thuis. Er worden in totaal 20 mensen geselecteerd via loting.
Als dat niet geweldig is! Wij doen alvast mee!

  • 'Juiced by Anna' is zeker geen quick fix of snelle detox,  maar wel een handleiding om jouw levensstijl te verbeteren en te optimaliseren op lange termijn.

  • Over Anna Santens

    Anna Santens is holistisch therapeut en yoga teacher. Ze gelooft in een holistische benadering van gezondheid waarbij de connectie tussen lichaam en geest centraal staat. Via levensstijl trajecten begeleidt ze je naar een lichter leven en dit aan de hand van 4 pijlers: ademhaling, voeding, beweging en mindset. Daarnaast geeft Anna workshops, lezingen en retreats. Dit alles met als doel om jouw denken, voelen en handelen op één lijn te krijgen zodat je helemaal in balans bent om de dingen te bereiken die je wilt bereiken, om de persoon te worden die je wilt zijn.