JusJus - Açai - Collaboration - Holy Berry

MATCH MADE IN HEAVEN

Margaux, oprichter van Holy Berry deelt over deze samenwerking; “De samenwerking met JusJus voelde al vanaf de start enorm goed aan omdat we meteen opmerkten dat we gedreven worden door éénzelfde missie: Gezonde en lekkere producten ontwikkelen van de allerhoogste kwaliteit die het gemakkelijk maken om voedzaam te eten. Het was al lang onze droom om een Açai product te ontwikkelen buiten het diepvriessegment en toen we JusJus leerde kennen, en vooral de zaakvoerster Didi, dan wisten dat het een “match made in heaven” was.

A dream collaboration waar we vanuit Holy Berry heel trots op zijn en die zeker nog eens in de kijker gezet mag worden. Want het resultaat van deze samenwerking zijn 2 overheerlijke (al zeggen we het zelf :-) ) Açai drinks én een Açai granola, gemaakt van de overschotten van de Açai pulp. Cool or cool?

FROZEN OR NOT?

 "Wie al het één en ander van Açai afweet, weet dat deze besjes niet alleen bijzonder zijn van smaak en voedingsprofiel maar ook dat ze meteen na het plukken bederven. Snel verwerken is dus de boodschap! Holy Berry heeft ervoor gekozen om de Açai pulp meteen in te vriezen, met als resultaat een gamma Açai producten van de hoogste kwaliteit. Hoe sterk we ook achter dit gamma staan, we weten dat het diepvriesaspect voor sommige mensen een drempel kan zijn en dus waren we op zoek naar een andere manier om onze besjes aan de (gezonde en figuurlijke) man te brengen. En aangezien we zelf grote fan zijn van granola én juices én uiteraard onze Açai, wouden we kost wat kost proberen om deze met elkaar te combineren."  

 • CREATIEF MET JUSJUS DRINKS

  Wat zo leuk is aan de drinks van JusJus, is dat ze niet alleen heerlijk zijn zo maar dat je er ook zelf creatief mee aan de slag kunt. Want variatie is de sleutel om gezonde gewoontes lang vol te houden. Zie zo ook het creatieve receptje met onze Açai drinks, de JusJus Açai bowlHeb je zelf een receptje uitgevonden, tag ons dan en we delen het meteen op sociale media! En wie weet krijgt het zelfs een mooie plaats op onze website!

 • JUSJUS AÇAI BOWL

  Zin in een Açai bowl, maar toch niet zo veel tijd om het klaar te maken? Dan is dit recept iets voor jou! Het is klaar in amper 2 minuten en ja hoor... zoooooo heerlijk!

  Ontdek het recept 
 • Heb je het eerste interview met JusJus nog niet gelezen?

  Wacht niet langer en ontdek hier hoe het verhaal tussen Holy Berry en JusJus is begonnen. 

  Lees het hier